Projekte Arkitekture

‘Zbuloni projekte inovative dhe frymëzuese në arkitekturë me Projekte Arkitekture. Eksploroni modelet, tendencat dhe njohuritë në botën e arkitekturës. Filloni projektin tuaj të radhës me ne sot!’ Studio Arkitekture Fier 

WhatsappTelefon

Për të arreduar pronën tuaj ju duhet të zgjidhni një studio arkitekture me përvojë për një rezultat të mahnitshëm më një buxhet të përballueshëm
Arredimi i brendshëm reflekton personalitetin tuaj duke krijuar një mjedis që i përshtatet funksionalitetitt, kërkesave dhe preferencave tuaja.

Për arritjen e këtij qëllimi duhet të zgjidhni një studio me përvojë në fushën e arkitektures, dizajnit që ka njohuri në teknikat, materialet dhe kreativitet.

Njihuni me projektet më të fundit dhe më unike arkitekturore që do të frymëzojnë dhe rifreskojnë ndjeshmëritë tuaja të dizajnit.

Nga strukturat inovative deri te dizajnet befasuese, eksploroni botën e arkitekturës së freskët dhe origjinale.

069 25 80 586

About

Projekte arkitekture është një studio arkitektësh, inxhinierësh dhe vizualizuesish me përvojë në fushën e projektimit, vizualizimit dhe zbatimit të projekteve arkitekturore, urbane, inxhinierike dhe
të zbatimit.

Ofrojmë shërbime për realizimin e projekteve për të gjitha llojet e pronave.

Kemi eksperiencë dhe afësi për krijimin e ambjenteve komode që plotësojnë kërkesat tuaja.
Kemi specialistët e duhur dhe me eksperiencë në projektimin dhe zbatimin e projekteve arkitekturore.

Ofrojmë zgjidhje të personalizuara dhe inovative për përmbushjen e pritshmërisë tuaj.
Ne bëjmë një planifikim teknik të detajuar. Studio Arkitekture ne kemi eksperiencë dhe njohuritë e duhura për projektimin hapësirave me precizion dhe cilësi të lartë.

Ne kujdesemi për cdo aspekt të projektit si: koordinimi me kontraktorët, kontrolli i cilësisë si dhe afatet kohore. Me ne projekti juaj është në duar të sigurta dhe profesionale.
Ofrojmë shërbime të personalizuara me cmime transparente dhe të leverdisshme për të marrë maksimumin nga investimi në pronën tuaj.

Studio jonë e arkitektures ofron korrektësi maksimale dhe saktësi të lartë në realizimin e projekteve tuaja.
Jemi të përkushtuar për të krijuar mjedise të bukura dhe funksionale për të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj.
Ne kujdesemi maksimalisht për cdo detaj.

Çfarë Bëjmë Ne?

Lëshoni kreativitetin tuaj dhe frymëzohuni nga strukturat e guximshme arkitektonike  dhe novatore të epokës moderne.

$

01. Projektim Rezidencial (Përfshin shtëpitë individuale, apartamente dhe konviktet.)

$

02. Projektim Komercial (Ndërtesat e destinuara për biznes, si dyqane, zyra, dhe hotele.)

$

03. Projektim Institucional (Përfshin shkolla, spitale, dhe ndërtesa qeveritare.)

$

04. Projektim Industrial (Fabrikat dhe ndërtesat për prodhimin dhe përpunimin industrial.)

$

05. Projektim Rekreativ (Përfshin stadiumet, teatrot, muzeumet dhe hapësirat e tjera për aktivitete dhe argëtim.)

Interior Design

Le të sjellim në jetë vizionin tuaj dhe ta transformojmë shtëpinë ose zyrën tuaj në një kryevepër mahnitëse.

Planifikim Urban

Mësoni për rëndësinë e planifikimit urban në krijimin e qyteteve të qëndrueshme dhe të jetueshme.

Arkitekturë

Mësoni më shumë rreth evolucionit të arkitekturës moderne dhe ndikimit të saj në shoqërinë tonë. Filloni udhëtimin tuaj në botën e arkitekturës moderne sot.’

Nga Blogu

Projektet e Fundit
Projekti Reina

Projekti Reina

Tipologjia: Projektim dhe zbatim për objekt në shërbim të sektorit të blegtorisë.Ky projekt është përshkruar si një...

read more

Arritjet tona

Projekte Arkitekture është një Studio Arkitekture e rëndësishme për të ndarë ide dhe projekte të reja dhe frymëzuese në botën e arkitekturës. Ajo ofron një mundësi për arkitektët dhe dizajnerët për të ndarë talentin e tyre dhe të bëjnë një ndikim pozitiv në fushën e arkitekturës. Në këtë platformë, mund të eksploroni modele dhe njohuri të ndryshme në botën e arkitekturës dhe të frymëzoheni për të krijuar projekte të reja dhe të jashtëzakonshme.

Projektet e realizuara

Klientë të lumtur

Team Member

Ne kemi një ekip të mrekullueshëm

Ne promovojme projekte të jashtëzakonshme dhe të ndryshme, të cilat janë të frymëzuara nga modele dhe njohuri të ndryshme në botën e arkitekturës. Me përdorimin e teknologjisë dhe ideve inovative, arkitektët po krijojnë projekte të mahnitshme që do të ndryshojnë mënyrën se si ne shohim botën e ndërtesave dhe qyteteve.

Klajdi Hodaj

Klajdi Hodaj

Founder

Arkitekt. Restaurator
MSC Arkitekture ne Albanian University.
MP Restaurim Monumentesh Kulture. UPT Tirane.

Gentian Lloshi

Gentian Lloshi

Co Founder

Vizualizues & Motion Graphic në fushën e Arkitekturës dhe Projekteve Urbane dhe Civile. MSc. Shkenca Kompjuterike, Universiteti Ismail Qemali, Vlore.

Jetion Gjeka

Jetion Gjeka

Co Founder

Inxhinier Ndërtimi

MP. UPT Tiranë