Parku Qendror Fier

Parku Qendror Fier

Fieri do të ketë së shpejti Parkun Qëndror të tij, një mjedis modern polifunksional dhe gjithëpërfshirës për të gjithë qytetarët e Fierit dhe njësive administrative të Bashkisë Fier. Ndërtimi i tij së bashku me rehabilitimin e rrugës “Xoxi Andoni” dhe hapësirave rreth saj është një tjetër projekt, investim me vlerë rreth 300 milion lekë.